Наші новини

logo nmc 01 18

  

01 липня 2022

Нехай мрії збуваються!

 

   2021/2022 навчальний рік у закладах професійної (професійно-технічної) освіти області завершився незвично. Здобувачі освіти випускних груп складали державну кваліфікаційну атестацію на присвоєння робітничих кваліфікацій у закладах профосвіти як у звичному режимі, так і дистанційно, дотримуючись вимог воєнного стану, запровадженого в Україні. Разом з тим майбутні кваліфіковані робітники, які на даний час перебувають за кордоном, мали змогу здати державний кваліфікаційний екзамен онлайн.
   Державні кваліфікаційні комісії під головуванням провідних спеціалістів підприємств – замовників кадрів, розглянувши підсумки навчальних досягнень здобувачів освіти, результати виконання пробних кваліфікаційних робіт, документи щодо проходження виробничої практики, складання державного кваліфікаційного іспиту, приймали рішення про присвоєння робітничої кваліфікації та видачу диплома кваліфікованого робітника.
   У 2021/2022 навчальному році 2094 здобувачі освіти ЗП(ПТ)О області отримали дипломи кваліфікованого робітника, 35 випускників Вищого професійного училища № 3 м. Мукачево – дипломи молодшого бакалавра, 1269 здобувачів професійної освіти – свідоцтва про здобуття повної загальної середньої освіти.
   Незабутнє враження справили на здобувачів освіти урочистості з нагоди останнього дзвоника та завершення навчального року. Святкове вручення документів державного зразка відбулося у всіх закладах професійної освіти області.
   Випускників, педагогічних працівників та батьків привітали керівники закладів освіти, роботодавці, соціальні партнери, представники влади, депутати, побажали усім присутнім мирного і щасливого майбутнього, багатого на нові звершення та перемоги. Особливі слова подяки звучали за щоденну напружену працю педагогам, які не тільки щедро діляться своїми знаннями, а й виховують молоде покоління свідомих громадян, справжніх патріотів нашої країни.
   Тож щиро вітаємо випускників із завершенням навчання! Нехай знання, вміння та практичні навички, отримані у закладах професійної (професійно-технічної) освіти, стануть міцним фундаментом у реалізації задумів, творчих планів, професійному зростанні, а головне – наближенні    Перемоги та розбудові економіки держави у цей важкий для України час.
   Слава Україні! Героям Слава!

dka 1 22dka 2 22dka 3 22dka 4 22dka 5 22
dka 6 22dka 7 22dka 8 22dka 9 22
Державна кваліфікаційна атестація у закладах професійної (професійно-технічної) освіти області
vruchennja 1 vruchennja 2vruchennja 3vruchennja 6
            vruchennja 4vruchennja 5vruchennja 7
Вручення дипломів кваліфікованого робітника

 

Демчишин Г.С., методист
інформаційно-аналітичного кабінету

Прочитано 264 разів

Копірайт ©

© 2016 НМЦ ПТО

Усі права на інформацію належать Навчально-методичному центру професійно-технічної освіти у Закарпатській області

Адреса НМЦ ПТО

88006 м. Ужгород,
вул. Будителів 3/1
тел.: (0312) 66-83-09

Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

http://zpto.in.ua/

skype: nmc_pto

Пошук місцезнаходження

на мапі

Графік роботи

Понеділок - четвер: 8.00 - 17.00

П’ятниця: 8.00 - 15.00

Обідня перерва: 12.00 - 12.45

Вихідні: субота, неділя

Лічильник відвідувань