Версія для друку
17 березня 2023

Навчання підприємництву педагогів ЗП(ПТ)О

 

pidpr 2 23   17 березня успішно завершився тренінг «Методики розвитку підприємницьких навичок учнів ЗП(ПТ)О» у межах навчального курсу «Розвиток підприємницьких навичок учнів», що проходив у рамках реалізації проєкту «Розвиток підприємницьких навичок молоді для покращення адаптивності до по потреб ринку праці під час війни». Навчання проводили сертифіковані тренери Волинського ресурсного центру за сприяння директорату професійної освіти Міністерства освіти і науки України, департаменту освіти і науки, молоді та спорту Закарпатської ОДА-ОВА, завдяки спільній програмі ЄС «EU4Skills: Кращі навички для сучасної України».
   У тренінгу взяли участь 20 педагогічних працівників закладів професійної (професійно-технічної) освіти Закарпатської області.
   Упродовж п’яти днів учасники мали можливість генерувати бізнес-ідеї, бізнес-моделі, формувати маркетинговий та бізнес-плани, покроково вчилися започатковувати власний бізнес, використовуючи ігрові технології, різні інструменти навчання підприємництва.
   На врученні сертифікатів була присутня директор департаменту освіти і науки Закарпатської ОДА-ОВА Мар’яна МАРУСИНЕЦЬ, яка подякувала тренерам та учасникам тренінгу за плідну роботу, зазначила важливість розвитку підприємницьких навичок у здобувачів освіти ЗП(ПТ)О, зазначила, що від того, наскільки підготовленим до реалій часу буде випускник сьогодні, залежатиме майбутнє України.

pidpr 1 23pidpr 3 23pidpr 4 23pidpr 5 23pidpr 7 23pidpr 8 23
 pidpr 9 23pidpr 10 23pidpr 11 23pidpr 12 23pidpr 13 23pidpr 14 23

 

Ладижець І.М., заступник директора
НМЦ ПТО

Прочитано 178 разів