logo main white

26-28 березня 2025 року відбудеться XVI Міжнародна виставка «Сучасні заклади освіти»
Оголошення

17 грудня 2024 року на базі Навчально-практичного центру сучасних технологій харчування та ресторанного сервісу Ужгородського вищого професійного училища торгівлі та технологій харчування проведено ІІ практичний етап навчання за програмою підготовки майстер-тренерів, що реалізується Громадською організацією «Cult food» за підтримки Швейцарсько-українського проєкту DECIDE.

kulinarnu chab 1 24Навчання майстрів виробничого навчання закладів професійної (професійно-технічної) освіти області проведено майстром-тренером Овечкіною Н.А., майстром виробничого навчання КЗ «Тячівський професійний ліцей» ЗОР відповідно до програми навчання та змісту робочого зошита «Кулінарні хаби. Навчання майстер-тренерів».

Завдання практичного етапу включали приготування страв: пасти з зеленого горошку з буряком та насінням соняшника, вішисуаз (безлактозний, безглютеновий), банош, сочевиці тушкованої з овочами, риби запеченої з сиром у бешамелі, піци, кебабу з коріандром, соусу батерчикен, бламанже (безлактозне), компоту з ягід або з фруктів з м’ятою.

26 майстрів виробничого навчання з 5 закладів П(ПТ)О Закарпаття успішно завершили практичну підготовку для отримання статусу майстер-тренера для центрів підвищення кваліфікації кухарів шкільних їдалень на виконання Стратегічної цілі № 3 Операційного плану заходів з реалізації у 2023-2024 роках Стратегії реформування системи шкільного харчування на період до 2027 року.

Ліна Войченко, методист кабінету
навчально-методичної та виховної роботи

kulinarnu chab 3 24kulinarnu chab 4 24kulinarnu chab 5 24kulinarnu chab 6 24

 kulinarnu chab 7 24kulinarnu chab 8 24kulinarnu chab 9 24kulinarnu chab 10 24kulinarnu chab 11 24kulinarnu chab 12 24 

kulinarnu chab 13 24kulinarnu chab 14 24kulinarnu chab 15 24kulinarnu chab 16 24

kulinarnu chab 17 24kulinarnu chab 18 24kulinarnu chab 19 24kulinarnu chab 20 24