Наші новини

logo nmc 01 18

  

16 червня 2022

Заняття постійного семінару для новопризначених заступників директорів із навчально-виробничої роботи ЗП(ПТ)О

 

   Продовжує роботу постійний семінар для новопризначених заступників директорів із навчально-виробничої роботи закладів професійної (професійно-технічної) освіти. 16 червня 2022 року проведено онлайн-заняття, в якому взяли участь педагогічні працівники закладів освіти зі стажем роботи на посадах до трьох років.
   Розглядалося важливе питання управлінської діяльності заступника директора з НВР – розроблення робочих навчальних планів для підготовки кваліфікованих робітників у ЗП(ПТ)О.
   Керівник семінару Войченко Л.П., методист НМЦ ПТО, зупинилася на основних підходах до розроблення робочого навчального плану, який є основним нормативним документом закладу, що визначає організацію освітнього процесу за певною професією. Вона ознайомила новопризначених заступників директорів із нормативними документами, відповідно до яких розробляються плани. Детально роз’яснила структуру, правила оформлення робочого навчального плану, порядок його погодження і затвердження, а також навела приклади оформлення розділів навчального плану для різних термінів навчання, видів підготовки та залежно від освітнього рівня вступника.
   Присутні отримали ряд методичних рекомендацій щодо розподілу у плані освітнього процесу навчального навантаження з предметів загальноосвітньої і професійної підготовки з дотриманням вимог державних стандартів загальної середньої та професійної (професійно-технічної) освіти.
   Учасники семінару взяли на замітку для використання в роботі багато корисних порад щодо планування та організації освітнього процесу в закладі професійної освіти.

zastupnuk nvr 4 22zastupnuk nvr 1 22zastupnuk nvr 2 22zastupnuk nvr 3 22

Войченко Л.П., методист
кабінету навчально-методичної роботи

Прочитано 172 разів

Копірайт ©

© 2016 НМЦ ПТО

Усі права на інформацію належать Навчально-методичному центру професійно-технічної освіти у Закарпатській області

Адреса НМЦ ПТО

88006 м. Ужгород,
вул. Будителів 3/1
тел.: (0312) 66-83-09

Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

http://zpto.in.ua/

skype: nmc_pto

Пошук місцезнаходження

на мапі

Графік роботи

Понеділок - четвер: 8.00 - 17.00

П’ятниця: 8.00 - 15.00

Обідня перерва: 12.00 - 12.45

Вихідні: субота, неділя

Лічильник відвідувань