Наші новини

logo nmc 01 18

  

24 червня 2022

Засідання навчально-методичної ради

 

 nmr 6 22  23 червня 2022 року відбулося чергове засідання навчально-методичної ради Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Закарпатській області, яке відкрила директор центру Ольга Слюсарєва.
   Заступник директора Ірина Ладижець інформувала колег про стан реалізації єдиної методичної проблеми НМЦ ПТО у 2021/2022 н. р.
   Ліна Войченко, методист центру, зробила аналіз результатів методичної роботи з педагогами щодо забезпечення освітнього процесу, зорієнтованого на результати навчання.
   Досвідом роботи щодо упровадження дуальної форми навчання з професій: офіціант, бармен у Берегівському професійному ліцеї сфери послуг, організацію виробничої практики за цією формою навчання у закладах ресторанного сервісу та співпрацю з роботодавцями поділилася директор Оксана Кулієвич.
   Методист центру Світлана Вайда представила на погодження узагальнений досвід викладача хімії ДНЗ «Мукачівський центр професійно-технічної освіти» Оксани Гал. Відзначено практичну значимість й актуальність педагогічного досвіду та запропоновано поширити у ЗП(ПТ)О області.
nmr 7 22    Членами навчально-методичної ради розглянуто та схвалено:
   2 навчальні посібники професійного спрямування, розроблені педагогічними працівниками закладів професійної (професійно-технічної) освіти області за результатами апробації, що отримали схвальні відгуки: «Сучасні підходи до організації ресторанного обслуговування»; «Іноземна мова за професійним спрямуванням» із професії покоївка;
   методичні рекомендації: «Система організації виховної роботи в гуртожитку закладів професійної (професійно-технічної) освіти» (оновлену версію), «Genially – конструктор для створення інтерактивних презентацій (покрокові дії)», «Організація освітнього процесу із застосуванням інтерактивних плакатів»;
   Збірники орієнтовних освітніх програм із професій: кухар і покоївка;
  Електронні навчально-методичні комплекси із професій: електрогазозварник, електрозварник ручного зварювання; перукар (перукар-модельєр).
   Всі видання рекомендовано для використання в освітньому процесі ЗП(ПТ)О області.
   Також прийнято рішення:
 схвалити, підготувати пакет документів на електронний засіб навчального призначення «Устаткування підприємств харчування» та запропоновано направити на науково-методичну експертизу з метою надання рекомендацій для використання у ЗП(ПТ)О України.
   На завершення погоджено зміст інформаційно-методичного збірника «Вісник 3/2022.

nmr 1 22nmr 2 22nmr 3 22nmr 4 22nmr 5 22

Демчишин Г.С., методист
інформаційно-аналітичного кабінету

Прочитано 252 разів

Копірайт ©

© 2016 НМЦ ПТО

Усі права на інформацію належать Навчально-методичному центру професійно-технічної освіти у Закарпатській області

Адреса НМЦ ПТО

88006 м. Ужгород,
вул. Будителів 3/1
тел.: (0312) 66-83-09

Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

http://zpto.in.ua/

skype: nmc_pto

Пошук місцезнаходження

на мапі

Графік роботи

Понеділок - четвер: 8.00 - 17.00

П’ятниця: 8.00 - 15.00

Обідня перерва: 12.00 - 12.45

Вихідні: субота, неділя

Лічильник відвідувань