Версія для друку
09 листопада 2022

Інструкційно-методична нарада з відповідальними секретарями атестаційних комісій

 

atestaz 1 2022atestaz 2 2022

   Розпочався процес атестації педагогічних працівників закладів професійної (професійно-технічної) освіти у 2022-2023 навчальному році. Уже відбулися перші засідання атестаційних комісій І рівня.
   9 листопада 2022 року проведена інструкційно-методична нарада з методистами ЗП(ПТ)О, які є відповідальними секретарями атестаційних комісій. Захід, що відбувся в режимі відеоконференції, мав на меті: вказати на недоліки в організації роботи атестаційних комісій та надати консультаційну допомогу у вирішенні проблемних ситуацій.
   Методист НМЦ ПТО Ліна Войченко зупинилася на окремих нормах Типового положення про атестацію педагогічних працівників, порушення яких допущені атестаційними комісіями. Також зосередила увагу присутніх на порядку оформлення документів про атестацію.
   Атестаційні комісії продовжують активну роботу з вивчення професійної діяльності педагогів, які атестуються у 2023 році. Методисти НМЦ ПТО як члени експертної групи з вивчення досвіду роботи педагогічних працівників ЗП(ПТ)О, створеної атестаційною комісією вищого рівня, долучатимуться до проведення у закладах професійної (професійно-технічної) освіти області методичних заходів, на яких будуть представлені узагальнені за міжатестаційний період результати педагогічної праці викладачів та майстрів виробничого навчання.
   На завершення вебінару його учасники отримали відповіді на поставлені питання.

Войченко Л.П., методист кабінету
навчально-методичної роботи

Прочитано 154 разів