Версія для друку
08 березня 2023

Підготовка до ІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності серед здобувачів професійної (професійно-технічної) освіти

 

   На виконання наказу Департаменту освіти і науки, молоді та спорту Закарпатської обласної державної адміністрації - Закарпатської обласної військової адміністрації від 20 лютого 2023 року № 102 «Про організацію та проведення ІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності серед здобувачів професійної (професійно-технічної) освіти у 2022-2023 навчальному році» розпочато роботу з підготовки до обласного етапу.
   Протягом 3-7 березня відбулися в режимі онлайн засідання робочих груп з професій: оператор з обробки інформації та програмного забезпечення, водiй автотранспортних засобiв (категорiя «С»), офіціант, слюсар з ремонту колісних транспортних засобів.
   Методист Тетяна Хільченко оприлюднила перелік ЗП(ПТ)О, які братимуть участь у ІІ етапі, бази проведення і орієнтовний графік конкурсів. Розповіла про умови проведення теоретичного туру. Представники закладів освіти обговорили завдання практичного туру.

vorch 1 23vorch 2 23vorch 3 23vorch 4 23

Хільченко Т.О., методист
кабінету навчально-методичної роботи

Прочитано 143 разів