Наші новини

logo nmc 01 18

  

23 лютого 2024

Викладачі іноземних мов ЗП(ПТ)О ділилися досвідом роботи

 

inozemnmova 1 2422 лютого 2024 року проведено засідання методичної секції викладачів іноземних мов ЗП(ПТ)О області за темою «Сучасний цифровий інструментарій викладання іноземної мови», в якому взяли участь 28 педагогів із 12 закладів професійної освіти.

Методист центру, керівник секції Ганна Демчишин інформувала учасників круглого столу про методичний інструментарій щодо організації освітньої діяльності на уроках іноземної мови у ЗП(ПТ)О та переваги використання сучасних цифрових технологій, їх роль у підвищенні якості знань і результативності навчання.

Власний досвід роботи «Формування комунікативної компетентності здобувачів освіти на уроках англійської мови шляхом використання сучасних цифрових ресурсів» презентувала Алла Бігар, викладачка КЗ «Міжгірський професійний ліцей» ЗОР.

Мар’яна Плоскіна, викладачка німецької мови КЗ «ВПУ № 3 м. Мукачево» ЗОР, поділилася досвідом щодо участі у курсах підвищення кваліфікації в рамках проєкту «Інтернаціоналізація професійного навчання» для викладачів німецької мови закладів П(ПТ)О освіти регіонів України, організованих Goethe-Institut в Україні. Також говорила про набуття нового досвіду, знань, професійних компетентностей у викладанні німецької мови через участь у міжнародних проєктах та семінарах.

Про цифрові інструменти сучасного викладача іноземної мови розповіла Марина Поп’янош, викладачка німецької мови ДНЗ «Ужгородський центр професійно-технічної освіти».

Керівник секції надала інформацію про результати навчальних досягнень здобувачів освіти з іноземної мови в ЗП(ПТ)О за І семестр у 2023/2024 навчальному році; підготовку до Вступу – 2024, ознайомила з нормативними документами Міністерства освіти і науки України та Українського центру оцінювання якості освіти щодо проведення національного мультипредметного тесту.

Ганна ДЕМЧИШИН, методист
НМЦ ПТО у Закарпатській області

inozemnmova 2 24inozemnmova 1 4 24inozemnmova 4 24inozemnmova 3 24inozemnmova 5 24
 

Прочитано 111 разів

Копірайт ©

© 2016 НМЦ ПТО

Усі права на інформацію належать Навчально-методичному центру професійно-технічної освіти у Закарпатській області

Адреса НМЦ ПТО

88006 м. Ужгород,
вул. Будителів 3/1
тел.: (0312) 66-83-09

Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

http://zpto.in.ua/

skype: nmc_pto

Пошук місцезнаходження

на мапі

Графік роботи

Понеділок - четвер: 8.00 - 17.00

П’ятниця: 8.00 - 15.00

Обідня перерва: 12.00 - 12.45

Вихідні: субота, неділя

Лічильник відвідувань