Наші новини

logo nmc 01 18

  

01 березня 2024

Підвищення професійної компетентності педагогів шляхом стажування

 

У лютому 2024 року на базі навчально-практичних центрів закладів професійної (професійно-технічної) освіти області проводилося стажування педагогічних працівників за різними напрямами підготовки.

27-29 лютого 2024 року у Навчально-практичному центрі новітніх технологій зварювання Державного навчального закладу «Ужгородський центр професійно-технічної освіти» проходили стажування майстри виробничого навчання з професій зварювального виробництва із трьох закладів П(ПТ)О.

Відповідно до програми стажування учасники ознайомилися з технологією та режимами зварювання пластин з корозійностійкої сталі в різних просторових положеннях на зварювальному обладнанні TAURUS S/ TETRIS PULS та набули практичних навичок виконання зварювання на цьому обладнанні, опанували технологічний процес зварювання пластин високолегованої сталі напівавтоматом MIG-MAG у захисних газах, засвоїли технологію і техніку повітряно-плазмового дугового різання, ознайомилися з технологічним процесом повітряно-плазмового дугового різання металу різної товщини установкою HYPERTHERM 45 XP Powermax.

Stazuvanja 1 24Stazuvanja 2 24Stazuvanja 3 24Stazuvanja 4 24Stazuvanja 10 24Stazuvanja 11 24

На базі Навчально-практичного центру сучасних швейних технологій і дизайну Комунального закладу «Хустський професійний ліцей сфери послуг» ЗОР стажування майстрів виробничого навчання професій швейного виробництва відбувалося у два етапи. Дистанційний етап тривав з 19 до 27 лютого 2024 року та передбачав самостійне вивчення сучасних виробничих технологій з використанням створеної за програмою стажування електронної бази навчальних матеріалів, а також виконання практичних завдань.

28-29 лютого 2024 року, під час очного етапу стажування, слухачі з двох закладів професійної (професійно-технічної) освіти виготовляли жіночий жилет складної конструкції за сучасною технологією швейних підприємств.

Вивчаючи новітнє обладнання та виконуючи складні технологічні операції виробничих процесів, педагоги удосконалювали свою майстерність, підвищували професійну компетентність, щоб упроваджувати освоєні технології у навчально-виробничий процес підготовки кваліфікованих робітників у закладі освіти.

Stazuvanja 5 24Stazuvanja 6 24Stazuvanja 12 24Stazuvanja 13 24Stazuvanja 8 24Stazuvanja 9 24

За результатами успішного опанування програм стажування педагогічні працівники отримали документи про підвищення кваліфікації.

Ліна ВОЙЧЕНКО, методист
кабінету навчально-методичної та виховної роботи

Прочитано 59 разів

Копірайт ©

© 2016 НМЦ ПТО

Усі права на інформацію належать Навчально-методичному центру професійно-технічної освіти у Закарпатській області

Адреса НМЦ ПТО

88006 м. Ужгород,
вул. Будителів 3/1
тел.: (0312) 66-83-09

Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

http://zpto.in.ua/

skype: nmc_pto

Пошук місцезнаходження

на мапі

Графік роботи

Понеділок - четвер: 8.00 - 17.00

П’ятниця: 8.00 - 15.00

Обідня перерва: 12.00 - 12.45

Вихідні: субота, неділя

Лічильник відвідувань