Наші новини

logo nmc 01 18

  

26 травня 2023

Історії професійного успіху

 

uspich 1 23
У рамках Всеукраїнського тижня професійної освіти відбулися зустрічі здобувачів освіти ЗП(ПТ)О з колишніми випускниками, які створили свій бізнес і себе, ставши успішними і знаними в області.

Відомий український кондитер, власник ужгородських кондитерських «V&V Shtefanyo», автор сотень шоколадних бестселерів від однойменного бренду, а також торта «Ужгород», один із кращих роботодавців та найбільш успішних випускників Ужгородського ВПУ торгівлі та технологій харчування Валентин Штефаньо ділився історією свого успіху. Двадцять років тому започаткував власну справу – невелику піцерію у місті Ужгород, у якій розпочав подавати перші авторські десерти, планувати подальше навчання та роботу в кондитерській.

Сьогодні Валентин Штефаньо – знаний бренд не тільки в Україні, а й далеко за її межами; роботодавець, який створив близько 50 робочих місць, є однією з найкращих баз практики училища для майбутніх кондитерів.

До ВПУ № 3 м. Мукачево завітав Віталій Климович, випускник 2010 року, а зараз власник майстерні окулярів «Оптика». «Перебування у стінах, де промайнули найкращі роки життя, для мене – неабияка приємність. Навчання в училищі, знання і навички, отримані на уроках теоретичної підготовки, виробничого навчання, участь у конкурсах, майстер-класах дали поштовх до успішної кар’єри», – говорив у ході зустрічі Віталій Сергійович. На завершення звернувся до юнаків із побажанням оволодівати професією, набувати як життєвих, так і професійних компетентностей та найкраще реалізувати себе в житті.

У Центрі кар’єри № 34 м. Виноградів проведено зустріч здобувачів освіти з успішними випускниками училища – Володимиром Корпошом, Владиславом Ференцем та Наталією Григанич, які ділилися досвідом відкриття власної справи, успішного розвитку бізнесу.
Колишні випускники Ужгородського ВКУ ДТЕУ – Андріана Короєдова, сьогодні професійний перукар-стиліст салону краси «Beuty Star» м. Ужгород, Андрій Каганець-Гаврилко – регіональний директор зі збуту «ГАЛИЧМЕД», наголошували на важливості професійного навчання і саморозвитку для успішної кар’єри.

Цінним для сьогоднішніх випускників Тячівського професійного ліцею став досвід побудови кар’єри роботодавців ресторану «Палладіум Паб» та кав’ярні «Італійська кава», що ділилися здобутими досягненнями.

У ДПТНЗ «Білківський професійний аграрний ліцей» відбулися зустрічі з випускниками Василем Кепшою, директором ТзОВ «Виноградар», Іваном Біровом, майстром виробничого навчання закладу, які ділилися своїми історіями професійного зростання.
Як випускники ДНЗ «Ужгородський центр ПТО» зустрілися зі своїми вихованцями викладач Микола Чижмар і майстер виробничого навчання Василь Симчина.

Про шлях від учня професійного закладу до директора ТОВ «Ідеал», депутата Мукачівської міської ради розповів здобувачам освіти ДПТНЗ «Мукачівський ПАЛ ім. М. Данканича» Олександр Переста – відомий меценат краю.

Здобувачі освіти ДНЗ «Мукачівський центр ПТО» відвідали ресторан «DARLIN’», де працюють успішні випускники, розповіли про свою професійну кар'єру та побажали їм набувати широких професійних компетентностей, щоб краще реалізувати себе в майбутньому.

Щоб розвиватися та стати успішним, треба вдосконалювати власні вміння і навички упродовж усього трудового життя, мати бажання та вірити у здійснення своїх мрій – у цьому секрет професійного успіху!

uspich 2 23uspich 3 23uspich 4 23uspich 5 23uspich 6 23uspich 7 23uspich 8 23
uspich 9 23uspich 10 23uspich 11 23uspich 12 23uspich 13 23uspich 15 23

Прочитано 156 разів

Копірайт ©

© 2016 НМЦ ПТО

Усі права на інформацію належать Навчально-методичному центру професійно-технічної освіти у Закарпатській області

Адреса НМЦ ПТО

88006 м. Ужгород,
вул. Будителів 3/1
тел.: (0312) 66-83-09

Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

http://zpto.in.ua/

skype: nmc_pto

Пошук місцезнаходження

на мапі

Графік роботи

Понеділок - четвер: 8.00 - 17.00

П’ятниця: 8.00 - 15.00

Обідня перерва: 12.00 - 12.45

Вихідні: субота, неділя

Лічильник відвідувань